Guldsmed Køge

Guldsmed Køge

Åbningstider

 

 

 

Man - Onsdag

09.30 - 17.30

Tors - Fredag

09.30 - 18 00

Lørdag

09.30 - 14 00

Søndag

Lukket

 

Er du på udkig efter den perfekte gave til den, du har kær? En ring eller halskæde til at udtrykke din egen personlige stil eller blot lyst til at lade dig inspirere af sæsonens nyeste smykkemode? Så står Anytime Haslev, på Jernbanegade 45, klar til at åbne dørene for dig, der er interesseret i smykker, ure og andet tilbehør til at forsøde din tilværelse.

Blot et stenkast fra Køge ligger Anytime Haslev, en moderne smykkebutik med et bredt udvalg af alt fra armbånd til ringe. Vi ved, hvor stor glæde det rigtige smykke kan skabe ved den rigtige lejlighed, og derfor står vores dygtige personale altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige ring, armbånd eller halskæde, til at udtrykke netop den følelse du har i tankerne. Dette kunne fx være forlovelses- og vielsesringe, barnedåbsgaver eller studentergaver. Der er nemlig ingen gave mere personlig end et smykke - udvalgt med hjertet.

 

Stort udvalg af kvalitets smykker

 

Vores butik kan bryste sig af et stort sortiment af kvalitets smykker fra anerkendte leverandører som fx Skagen, Scrouples, Christina Watches, Troldekugler samt Kranz og Ziegler. Med så stort et udvalg af armbånd, halskæder, øreringe, vedhæng, ure mm. garanterer vi, at der er lidt for enhver smag, hvad enten du er til klassisk, rent design eller ønsker at sætte dit eget personlige præg på dine smykker med særlige former og farver.

 

Dit eget personlige touch

 

Personlighed og individualitet er netop nogle af nøgleordene hos de kendte danske Troldekugler, som har opnået så stor succes i såvel Danmark som udlandet. Troldekugler er velkendt dansk design skabt til kreativitet og individualitet, idet du selv vælger og sammensætter armbånd, lås og kugler. Mulighederne med Troldekugler er uendelige, og det er helt op til dig, hvilken historie du vil fortælle med dit smykke.

 

Hos Anytime Haslev ved vi, at et smykke ikke blot er smukt tilbehør, smykker kan bruges til at udtrykke følelser og relationer mellem mennesker, og det er netop det der fascinerer os - smykkers evne til at fortælle og skabe gode historier. Træd ind i vores butik og lad dig inspirere til din næste historie!

 

Her finder du os

 

Du finder vores velassorterede butik i hjertet af Haslev, nærmere bestemt Jernbanegade 45, 4690 Haslev, en adresse du nemt når med både bil og offentlig transport. Kommer du fra Køge station kan du tage Re3413 mod Næstved station og stå af på stoppet Haslev Station. Herfra er der blot få minutter på gåben, til du står i vores hyggelige butik. Vi glæder os til at byde dig indenfor og frem for alt til at vise dig vores store udvalg af kvalitets smykker og ure.

 

Vi ses i Anytime Haslev!

 

Kort:

Anytime Ure & Smykker | Jernbanegade 45 | 4690 Haslev | Tlf. 56 31 21 95 | haslev@anytime.dk

Guldsmed Køge | Guldsmed Næstved

 

Created by Gylden Media