Guldsmed Næstved

Guldsmed Næstved

Åbningstider

 

 

 

Man - Onsdag

09.30 - 17.30

Tors - Fredag

09.30 - 18 00

Lørdag

09.30 - 14 00

Søndag

Lukket

 

Er du på udkig efter en personlig gave, der kan skabe glæde mange år frem i tiden, eller ønsker du blot at forkæle dig selv med det nyeste indenfor smykkemoden, så er Anytime Haslev stedet for dig. Vores smykkebutik ligger ganske tæt på Næstved, nærmere bestemt på Jernbanegade 45 i Haslev, og med vores store sortiment af smykker i alle stilarter og prisklasser garanterer vi, at der er lidt for enhver smag og pengepung, hvad enten du er til stilrene designklassikere eller på jagt efter et smykke til at udtrykke lige netop din personlige stil.

 

Ikke blot til pynt

 

Hos Anytime Haslev ved vi, at et smykke ikke blot er et stykke smukt tilbehør, smykker kan udtrykke følelser og relationer mellem mennesker, og det er netop hvad der fascinerer os ved smykker - evnen til at fortælle og skabe gode historier.

 

Vores erfarne personale i Anytime Haslev står hver dag klar til at hjælpe dig med at udvælge det helt rigtige smykke til den helt rigtige lejlighed, hvad enten der er tale om barnedåbsgaver, konfirmationsgaver eller forlovelses- og vielsesringe. Et smykke er en af de mest personlige gaver man kan give, og derfor kræver køb af smykker også stor omtanke. Kom ind i vores butik og lad dig inspirere af vores store udvalg af ringe, armbånd, halskæder, vedhæng, ure og meget meget mere.

 

I vores velassorterede butik forhandler vi kendte mærker som fx Christina Watches, Scrouples, Skagen, Troldekugler samt Kranz og Ziegler.

 

Personlig stil

 

Der er ikke noget som smykker, der i samme grad kan sige noget om, hvem vi er som mennesker. De ringe, armbånd og halskæder vi udvælger siger utrolig meget om vores stil og personlighed, og med de kendte Troldekugler er det nu endnu lettere at give sine smykker et personligt præg. Hos Anytime Haslev forhandler vi de dansk-designede Troldekugler, der er skabt til individualitet og personlighed, idet man selv sammensætter kæde, lås og kugler. Der er altså endeløse muligheder for at sammensætte unikke smykker, der udtrykker netop den historie du ønsker at formidle.

 

Her finder du os

 

Du finder vores hyggelige butik på Jernbanegade 45, 4690 Haslev, en central beliggenhed du nemt når med både bil og offentlig transport. Kommer du fra Næstved station kan du tage Re2428 mod Roskilde station og stå af på stoppet Haslev Station. Fra stationen er der blot en kort gåtur, til du når vores velassorterede butik. Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken og præsentere dig for vores store udvalg af kvalitets smykker og ure. Vi ses i Anytime Haslev!

 

Kort:

Anytime Ure & Smykker | Jernbanegade 45 | 4690 Haslev | Tlf. 56 31 21 95 | haslev@anytime.dk

Guldsmed Køge | Guldsmed Næstved

 

Created by Gylden Media